YUKARI YAVŞAN ORTAOKULU
YAVŞAN KÖYÜ YUKARI YAVŞAN MEZRASI YUKARI YAVŞAN KÜME EVLERİ YUKARI YAVŞAN ILKOKULU BLOK NO 31 İDİL / ŞIRNAK

VİZYON

Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci-veli-öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmektir.

MİSYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, ahlâk sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili öğretim.

İkili öğretim.

Sabah grubu: 07.00-12.40 Öğlen Grubu: 12.50-17.40

Servis Bilgisi

Sabahçı ve öğlenci öğretmen grubu kendi aralarında anlaştıkları servisle köye ulaşım sağlamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl(Şırnak) merkezine 60km uzaklıktadır. İlçe(İdil) Merkezine iki yol bulunmaktadır. İlçe(İdil) merkezine uzaklık Tekkeköy yol üstü 18km, Pınarbaşı köyü yol üstü 27 km.

Yavşan Mezrasına bağlı köydür.